Категории

Най-продавани

АНТИКВАРНА КНИЖАРНИЦА КНИГОЛЮБИЕ


За доставка на поръчаните от Вас книги използваме услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт.

ЦЕНИ:

Цената на доставката до офис на Спиди е 4.85 лв. за пратки до 3 кг и наложен платеж до 50 лв., след което цената постепенно нараства. Нарастването на цената не се изчислява автоматично, а се уточнява допълнително.

Доставката до Ваш адрес с куриер на Спиди е 5.65 лв. за пратки до 1 кг, наложен платеж до 50 лв. и за населени места с офис на Спиди, след което цената постепенно нараства. В населени места, където няма офис на Спиди, цената за доставка до адрес ще е по-висока. Нарастването на цената не се изчислява автоматично, а се уточнява допълнително.

Цената на доставката до офис на Еконт е 6.50 лв. за пратки до 1 кг и наложен платеж до 35 лв., след което цената постепенно нараства. Нарастването на цената не се изчислява автоматично, а се уточнява допълнително.

Доставката до Ваш адрес с куриер на Еконт е 8.35 лв. за пратки до 1 кг, наложен платеж до 30 лв. и за населени места с офис на Еконт, след което цената постепенно нараства. В населени места, където няма офис на Еконт, цената за доставка до адрес ще е по-висока. Нарастването на цената не се изчислява автоматично, а се уточнява допълнително.

При доставката е включен преглед на книгите.

ОТСТЪПКИ (Отстъпка не се прави за редки и ценни книги, за комплекти и в някои други случаи):

Три и повече книги на стойност над 35 лв. - отстъпка 5%.

Пет и повече книги на стойност над 45 лв. - отстъпка 7%.

Десет и повече книги - отстъпка 10%.

ВАЖНО! Крайната стойност на поръчката при наличие на условието за отстъпка, не се изчислява автоматично от уебсайта, а се прави от служителите.

При направена поръчка очаквайте да се свържем с Вас по телефон или e-mail за потвърждение за наличност или други уточнения по поръчката. Не изпращаме преди да имаме обратна връзка.

Също така можете да закупите книги от склад на адрес: гр. София, ул. Стефан Стамболов 8 (в безистена), между 15.00 и 16.00 часа от понеделник до четвъртък след предварителна уговорка на e-mail: knigolubie@gmail.com или по телефон.

При поръчки от чужбина към цената на книгите се надчисляват допълнителни 15% от стойността им. Разплащането е с PayPal. Към цената на доставката се надчисляват и такси на платформата PayPal, които са за сметка на клиента. Не се приема връщане на пратки, изпратени в чужбина. Не се възстановяват суми след изпращане на пратка в чужбина. Условията за отстъпка не важат за поръчки от чужбина.